Home » Om MammaFit

Om MammaFit

Välkommen och kul att du hittat hit!

Är du föräldraledig och längtar efter att få kontakt och känna igen din kropp?

MammaFit Stockholm står för rörelseglädje och utmanar till rörelser som fyller funktion för mammakroppen på olika nivåer.

Basnivå:

Din första “träning” efter graviditet borde vara i form av aktiveringsövningar för djupa magmuskler och bäckenbotten. At återfå kontakt och kontroll i de utsatta delarna av mammakroppen är fundementalt för allt som komma skal. Ta det säkra för det osäkra och boka in en MammaMage konsultation med Linda och få direkt feedback och vägledning samt undersökning.

Ladda hem MammaMage appen (iTunes och Google play)  och börja din återaktivering redan nu.

Nivå 1 och 2:

Ta vara av dagsljuset, kom ut och njut av naturen och friska luften. Det är inte bara härligt, det är också nyttigt och ökar ditt välmående enligt flera studier.  Att promenera i rask takt med vagnen är ett underbart utomhusaktivitet och ett mycket bra sätt att röra på sig,  men det behövs mera för att verkligen få kontakt med kroppen, få igång rätt muskel rekrytering i centrala gördlarna och höja pulsen för att förbättra konditionen!

MammaFit erbjuder gruppträning utomhus året om men vi håller även i mammaträning på CrossFit Nordic under vintermånaderna för er som vill komma in i värmen. Läs mer här

Med MammaFit får du den professionella stöd och den motivation du behöver för att komma i gång och inte minst hålla i gång med träningen samtidigt som du kommer lära dig många nya övningar och ett helt nytt sätt att träna. Du bygger upp grunden för kommande utmaningar! Alla pass är programmerade av Linda, som har 7 års erfarenhet av att träna nyblivna mammor och är dess utom legitimerad sjukgymnast, cert. MammaMage tränare, folkhälsovetare, personlig tränare och massör.

Ta med barnet ut och kom i form på riktigt, umgås med ett härligt gäng sköna mammor som är på samma plats i livet som du. Du kommer sannolikt få vänner för livet!!

Med MammaFit har du möjlighet att njuta av allt det bästa med att vara föräldraledig och på samma gång komma i form.

Nivå 3- Step up:

Livet fortsätter även efter mammaledigheten och för att du inte ska tappa motivationen då erbjuder vi även  MammaRun – KURSER I LÖPTRÄNING EFTER GRAVIDITET,  GRUPPTRÄNING PÅ KVÄLLSTID FÖR KVINNOR , PERSONLIG TRÄNING och DISTANSTRÄNING som alternativ för dig som är till baka i vardagens kamp. Vill du träna med kollegorna på jobbet så kan ni boka in POWER 45 GRUPPTRÄNING

Lär dig älska rörelse och träning och känna dig starkare än någonsin.

Bli en bättre du!