Isaberg 20-22 april 2018

Antar du Isabergs äventyrliga utmaningar? Förra årets läger var FULLBOKAD!

För fjärde året i rad planerar TeamMammaFit vår populära träningshelg! I år byter vi ut lyxen på Bispbergs Herrgård i Dalarna och kör söderut (i värmen) och antar i stället äventyrliga utmaningar på fantastiska Isaberg Mountain resort. Årets tema är “outside the box” , dvs, annan och kanske mer utmanande fokus än tidigare år, men så klart fortfarande samma härliga stämning, fullspäckat schema, god mat, bastubad och fantastisk natur. På schemat finns bland annat bergs- och terränglöpning, styrkefys och rörlighetsträning a la Linda och lekfull hinderbana . Utöver träningen har de som vill möjlighet att prova på MTB cykling (mountainbike kurs, både för nybörjare och mer vana) med duktig instruktör från Isaberg, rekomenderas starkt, perfekt tillfälle att prova på mountainbike. Cyklar finns att hyra på plats.

Snabbfakta

 • När?

  20-22 april 2018. Vi samlas på Isaberg mellan 16:00-18:00 (eller så tidigt som möjligt) den 20 april och åker hem efter lunchen på söndag den 22 april

 • Var?

  Isaberg Mountain resort, som ligger sydvästlig riktning från Jönköping. Se karta längre ner

 • För vem?

  Helgen är för oss tjejer som har grundkondition och tycker om att träna ute i naturen. Träningen är så klart anpassningsbar för det mesta!

 • Kostnad

  2400 kr/pers (inkluderad i pris är: 2 nätter i nyrenoverad stuga med 4 bäddar/rum, helpension (ej dryck), 3 dagars arena pass, alla träningspass, bastubad på lördagen och slutstädning). Eventuell MTB kurs och cykelhyra är inte inkluderad i kostnad.

 • Anmälan

  Sker senast 20 mars via formuläret här nedan. Vi kontaktar dig och skickar fakturan via mail efter sista anmälningsdag. Deposition på 400 kr faktureras vid anmälan, den är inte återbetalningsbar vid eventuell avanmälan.

 • Transport

  Sker i egna bilar, gärna med samåkning. Vi hjälper till och planera samåkning som tidigare år.

Anmälan till träningshelgen

Isaberg 20-22 april

Isaberg Mountain Resort