• Vad kan vi hjälpa till med?

  Är du i behov av sjukgymnastik, MammaMage konsultation eller personlig träning?

  Linda är legitimerad sjukgymnast och har lång erfarenhet av både träning och behandling. De senaste åren har hon fokuserat på kvinnors hälsa och de utmaningar som kvinnor ofta möter efter graviditet. Linda erbjuder, förutom det som en vanlig konsultation innebär (läs mer nedan), sjukgymnastaska ingrepp så som ultraljudsundersökning av diastas (magmuskeldelning) träningsråd och rekommendationer samt mobilisering av rygg och bäcken vid behov. Kontakta Adolf Fredriks Fysio Center för tidsbokning.

  Under en mammamagekonsultation får du hjälp med mätning av eventuell diastas (magmuskeldelning), att hitta kontakt och återfå kontroll över inre magmuskulaturen och hjälp med bäckenbottenträning. Du får individuella tips och råd kring din fortsatta träning och anpassat aktiverings/ träningsprogram.

  Personlig träning är för dig som vill träna med dig i 100% fokus! Eller så kanske du vill träna med en kompis eller två? Personlig träning, "duo träning", eller small grupp träning, valet är ditt.

Våra personliga tjänster

 • Sjukgymnastik

  Linda jobbar på Adolf Fredriks Fysio Center som erbjuder både primärvårdsrehabilitering via och privatvård. Läs mer om vad det innebär på centrets hemsida.

 • Konsultation

  Få hjälp med att hitta kontakt och återfå kontroll över inre magmuskulaturen. Få individuella tips och råd kring din fortsatta träning.

 • Personlig träning

  Vi erbjuder personligare träning med 100 % fokus på dig och dina behov. Utomhus i parken är att föredra men vi är öppna för andra alternativ.

 • Boka tid för sjukgymnastik

  För att boka din tid hos Linda är det lättast att ringa Adolf Fredriks Fysio Center på telefon 08-30 04 02

 • Pris konsultation

  Första tillfälle, 60 min: 900 kr

  2,3.... tillfälle, 40 min: 800 kr

  Paketpris för tre tillfällen: 2300 kr

 • Pris Personlig träning

  1 tillfälle 800 kr

  5 pack 3750 kr

  10 pack 7000 kr

Kontakta oss för tidsbokning