Home » Träningsläger

Träningsläger

7-9 april alternativt 6-9 april 2017

Logga in på ett lyxigt träningsläger på Bispbergs Herrgård och logga samtidigt ut från vardagen!

Bispbergsherrgård

FULLBOKAD 
Anmäl dig nu för att du inte ska missa MammaFits populära träningshelg på Bispbergs herrgård. Nu tredje året i rad! Begränsad antal platser!!
Lisa och hennes fantastiska Bispbergsteam välkomnar oss och ser till att vi får njuta av allt det bästa medan vi fokuserar på oss själva och vår träning!
Vi checkar in på herrgården på torsdag (6 april) alternativt fredag (7 april) seneftermiddag/kväll.
Bispbergsklacken med sin fantastiska natur ligger i nära anslutning och den kommer vi bland annat besöka under vistelsen.
På schemat finns bland annat yogapass som passar både nybörjare och van yogautövare, “red-cord” pass, lekfulla utomhuspass och löpning. Utöver all träning kommer vi så klart få njuta av härliga måltider, enastående servis och getfrihet, bastubad och sist men inte minst trevligt sällskap.

Träningspassen (förutom yogan) leddes av Linda enligt Mammafit-filosofin.

Allt det bästa på en och samma plats; träning, vila, god mat, sköna sängar, vacker miljö och glatt tjejgäng. 

Förra årets läger var en succé. Passa på och anmäla dig direkt, så du kniper en av de åtråvärda platserna.

Snabbfakta:

När: 7-9/4 eller en lång helg 6-9/4: Vi samlas på Bispbergs herrgård vid 16:00-18:00 den 6 eller 7 och åker hem efter lunchen på söndag.
Var: Bispbergsherrgård, som ligger utanför Säter i Södra Dalarna. www.bispbergsherrgård.se
För vem: Du behöver ha en grundkondition och tycka om att träna 😉 Har du aldrig tränat med oss tidigare är du mer än välkommen. Träningen är anpassningsbar. Det viktiga är att du har viljan att träna!
Kostnad: 3150 kr/pers (del i dubbelrum, alla måltider (ej dryck)). Förläng helgen och kom upp på torsdag eftermiddag för bara 590 kr extra!
Anmälan: FULLBOKAD– kontakta oss om du vill ställa dig i reservkön! Klicka på länken och fyll ut formuläret. Senaste datum för bokning är 26 mars. Vi kontaktar dig och skickar fakturan via mail efter sista anmälningsdag.
Transport: Sker i egna bilar gärna med samåkning eller med tåg till Säter.
Vid frågor eller intresseanmälan: Maila linda@mammafit.se