Home » Utbud & anmälan » Företagshälsa

Företagshälsa

2015-04-28 12.58.31-2

Ta hand om din viktigaste resurs!

Att investera i personalen ger avkastning! Minskad frånvaro, förbättrad hälsa och effektivare anställda med ökad produktivitet som följd är företagarens högsta dröm. Ett glatt gäng med stark teamkänsla gör att alla mår bättre på jobbet, både ledare och andra medarbetare.
Stillasittande är en stor hälsofara och den måste aktivt motverka med ökad fysisk aktivitet. Utomhusträng ger dess utom större hälsoeffekter och bidrar till ökad välbefinnande bland personalen.

För resten! Har du tänkt på det som händer när personalen samlas utanför arbetsplatsen, iklädda träningskläder?

 

Träna med kollegorna

Motion på arbetstid ger stora fördelar och är en faktor som bidrar till förbättrad hälsa och hållbarhet på jobbet.

…Det är fantastiskt att träna lunchpass och ha just Linda som tränare!

– vi är utomhus året runt. Detta är extra viktigt den tid på året då dagarna är korta och mörka, eftersom det ger oss dagsljus/d-vitamin tillskott som man så väl behöver den mörka årstiden. Det ger energi! Att vistas i naturen har också en väldigt positiv inverkan på kroppen och själen. Det är avstressande och leder till välbefinnande! Frysa behöver vi aldrig oroa oss för när vi tränar med Linda!

-Linda har en väldigt härlig utstrålning! Glad och positiv och det smittar! Vi skrattar alltid på träningspassen! Det ger energi, skapar teamkänsla!

-Linda är inte bara tränare, utan även sjukgymnast. Att snabbt kunna få tips om vad man ska tänka på om man har lite ont i knät/i en axel eller liknande är väldigt värdefullt och förebygger skador! Hon har lätt att ta dig an tex kvinnor som är tillbaka från mammaledighet och vill börja träna.

– att träna på lunchen innebär att man får ihop livspusslet då man är småbarnsförälder. Jätteviktigt för att kunna prestera på jobbet. Om man aldrig är ute och rör på sig, så får man lätt skador och har mindre energi till jobbet

– jag har mer än en gång upplevt att jag kommer stressad och kanske lite irriterad över någon grej på jobbet till dina pass och sen under passet rinner det där bara av mig och jag kommer glad och pigg tillbaka till jobbet

– trots att passen endast är 45 min, så blir man alltid trött (alltså positivt!) och känner att man fått en rejäl genomkörare! 2016-05-30 12.30.24-2
– att träna med kollegor ger positivt tillbaka till arbetsplatsen på många sätt. Man får nya kontakter med folk man kanske aldrig jobbar med, man får en djupare kontakt med de man jobbar mkt med.
– Ni anar inte hur mkt vi har skrattat åt varandra dagarna efter passen då vi går runt och linkar med träningsvärk! ?
 – passen är roliga och varierande, har aldrig tyckt att det blir långtråkigt. Vi är på olika platser, det är olika upplägg och otaligt olika övningar. Med och utan redskap. Kreativt! Inspirerande! Varierande!
– många av övningarna går att anpassa till om man i gruppen är i olika bra form
– Linda är bra på att peppa/berömma och instruera. Hon har en väldigt fin hand med folk. Ingen blir utanför. Man behöver inte känna sig dålig om man inte kan. Hon får alla att må bra och vilja fortsätta!
-Linda har ett jättebra koncept och är proffsig på det hon gör! Att träna dessa lunchpass gör att folk undviker att bli utbrända, stressade, irriterade, sjukskrivna. Det leder till energifyllda, glada medarbetare med mindre risk för skador (ryggskott etc) och är helt enkelt en framgångsfaktor för ett företag! ?
Karin – Meda
mammafit@mammafit.se vid eventuella frågor eller om du vill höra mera om hur vi kan bidra till ökad välbefinnande på din arbetsplats

Våra samarbetsföretag

Meda

Ballbreaker