Anmälan till MammaFit gruppträningen- Vårtermin

Skriv in parken du vill anmäla dig till i Subjekt rutan. I Message rutan uppger du ditt personnr och typ av kort du vill köpa

 • Rålis och Stora Skuggan
 • Om MammaFit parkträningen

  Gruppträning för nyblivna mammor

  MammaFit är ett allsidigt träningsform med största fokus på att du ska lära dig aktivera och kontrollera, kroppens midja; mage-, rygg- och bäckenbotten för att sen kunna utföra övningar, från basnivå till avancerad nivå. Dess utom är det så klart en hel del annan styrke- och konditionsträning för att stärka upp hela dig. Övningarna går alltid att anpassa till din förmåga! Du ska ta framsteg utifrån dina förutsättningar, utveckla kontroll i alla lägen för att så småningom behärska mer komplexa rörelser i din träning, bli starkare, uthålligare och gladare!! Med starkare kropp och gladare sinne blir vardagen lättare och du njuter på ett helt annat sätt. Sol eller regn, blåsigt eller kallt? Vädret är inget hinder, vi tar på oss anpassande kläder och njuter av att röra på oss i bästa möjliga miljö och i sällskap med andra mammor. I mycket extrema väderförhållanden avbokas dock pass och i sånt fall läggs informationen ut på vår facebooksida, senast 1 timme inan planerat pass.

  Välj den park som passar dig bäst

Nästa terminstart: Vårtermin 2018 (v. 15-25)

Vårtermin, MammaFit gruppträning i parken, drar igång vecka 15 och håller på fram till Midsommar, vecka 25. Nu i år tränar två gånger i veckan i två parker i Stockholm (se info nedan). Det går bra att haka på efter att terminen har dragit i gång. Då vi tränar i grupper finns det inte utrymme för enskilda konsultationer eller undersökningar på plats. Känner dig osäker kring din bålkontroll och aktivering råder vi dig starkt till att boka in en konsultationstimma med någon utav oss innan terminstart.
 • Rålambshovsparken

  Tisdagar och torsdagar kl 9.30. Träffpunkt utanför Boulebar. NOTERA: Ingen träning 10/5

 • Stora Skuggan

  Måndagar och onsdagar kl 9.30. Träffpunkt nedanför parkeringen vid 4H gården. NOTERA: Ingen träning 6/6

 • Pris

  Terminskort vårtermin: 2250 kr Klippkort (10 klipp): 1490 kr Klippkort(5klipp): 850kr

 • Villkor

  Med anmälan till samtligt utbud godkänner du MammaFits villkor. Läs mer...

 • FAQ

  Något du undrar över. Vi har samlat våra svar till FAQ för att du ska få svar på dina frågor. Om inte så är du välkommen och kontakta oss.

MammaRun (ej bestämt datum)

Spring i bena men inte säker om du är redo att börja springa igen? Hur bör man tänka och planera sin löpning efter graviditet? Testat springa men det känns inte som förut! Saknar inspiration? Löpträna med oss! Vi erbjuder löpkurser "MammaRun" där fokusen är alltid på "nybörjare"
 • Vad är MammaRun?

  MammaRun är en löpkurs på 5 tillfällen för att du ska få en säker och effektiv övergång till löpningen efter längre uppehåll eller graviditet!

  Målgruppen är kvinnor och nyblivna mammor som redan har kommit i gång med sin träningoch byggt upp kontroll och styrka i bål och känner att det är dags för utmaningar i löpspåret. Träningsupplägg -Varje pass börjar och avslutats med att gemensamt jogga ca. 5-10 min i långsam takt. -Varje pass kommer innehålla skadeförebyggande och stärkande löpskoleövningar, löpskecifika styrkeövningar anpassade till mammakroppen. -Själva konditionsdelen kommer vara ca. 30 min och innehålla olika former av intervall- och backträning.