Planerad terminstart Vårtermin 2019 kommer tyvärr inte erbjudas

Planerad vårtermin, MammaFit gruppträning i Rålambshovsparken, kommer tyvärr ställas in på grund av tränarnas ändrade förutsättngar.
 • Om MammaFit parkträningen

  Gruppträning för nyblivna mammor

  MammaFit är ett allsidigt träningsform med största fokus på att du ska lära dig aktivera och kontrollera, kroppens midja; mage-, rygg- och bäckenbotten för att sen kunna utföra övningar, från basnivå till avancerad nivå. Dess utom är det så klart en hel del annan styrke- och konditionsträning för att stärka upp hela dig. Övningarna går alltid att anpassa till din förmåga! Du ska ta framsteg utifrån dina förutsättningar, utveckla kontroll i alla lägen för att så småningom behärska mer komplexa rörelser i din träning, bli starkare, uthålligare och gladare!! Med starkare kropp och gladare sinne blir vardagen lättare och du njuter på ett helt annat sätt. Sol eller regn, blåsigt eller kallt? Vädret är inget hinder, vi tar på oss anpassande kläder och njuter av att röra på oss i bästa möjliga miljö och i sällskap med andra mammor. I mycket extrema väderförhållanden avbokas dock pass och i sånt fall läggs informationen ut på vår facebooksida, senast 1 timme inan planerat pass.

  Då vi tränar i grupper finns det inte utrymme för enskilda konsultationer eller undersökningar på plats. Känner dig osäker kring din bålkontroll och aktivering råder vi dig starkt till att boka in en konsultationstimma med någon utav oss innan terminstart. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss och vi försöker svara så gott vi kan.

  Välj den park som passar dig bäst
 • Rålambshovsparken

  Planerad gruppträning vårtermin 2019 kommer inte erbjudas

 • Pris

  Terminskort vårtermin: 2520 kr Klippkort (10 klipp): 1490 kr Klippkort(5klipp): 850kr

 • Villkor

  Med anmälan till samtligt utbud godkänner du MammaFits villkor. Läs mer...

 • FAQ

  Något du undrar över. Vi har samlat våra svar till FAQ för att du ska få svar på dina frågor. Om inte så är du välkommen och kontakta oss.