Wellnet

Wellnetlogga Från och med nu är vi anslutna till Wellnet för att du lätt ska kunna utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Vi jobbar på att registrera allt vårt utbud på portalen och hoppas bli klara med det under veckan.  

Älska vintern och fysisk utmaning!

Vinterträningen drar igång nästa vecka*

 2017-11-21 14.20.20

8 packade veckor av energifylld men samtidigt utmanande funktionell träning för dig som är nybliven mamma och längtar efter att komma ut och känna dig stark. 

Att ha tränat med er under hösten har varit något av det bästa med den här föräldraledigheten. Det har verkligen varit toppen med alla utepass som både hållt hög kvalitet och variation. Jag rekommenderar MammaFit till alla jag kan.
Maria, MammaFit mamma hösten 2017
*För att kunna erbjuda träning, både i Rålambshovsparken och i Stora Skuggan, behöver vi minst 10 anmälda i respektive park. Vi är bara ett fåtal anmälningar i från att vara i mål.
Vi ställer gärna upp och vi vet att de som är redan anmälda väntar ivriga på att dra i gång.
Vi behöver dig lika mycket som du behöver oss!  Anmäl dig och ring sedan kompisen, tjejerna i mammagruppen och / eller grannen och berätta att du ska komma i form på ett fantastiskt roligt sätt med bästa träningskompisarna - hurtiga tjejer som trivs bäst utomhus och älskar utmaningar.
Mer information angående tid och pris finns på anmälningsformuläret här nedan!
Ses i parken - Linda och Camilla

Höstlovsträning

Höstlovsträning🍁🍂
Många är bortresta eller hemma med stora syskon på höstlovet men ni som kan och vill träna på höstlovet är välkomna till Stora Skuggan och Rålis.
Det blir ingen träning i Traneberg eller Hagapraken under höstlovsveckan.
 
Plats och tid:
Stora Skuggan: måndag & onsdag kl 9.30
Rålis- tisdag & torsdag kl 9.30
 
Väl mött 
Linda och Camilla

Att klä sig för utomhusträning

Frisk luft och naturupplevelse i samband med träning är en oslagbar kombination som bidrar till allmänt välmående och minskar stress enligt flera forskningar.

Om du har bra kläder på dig som håller dig lagom varm och torr då fins det absolut inget hinder för att träna ute utan bara fördelar.

Här nedan hittar du vår sammanställning om hur du bör tänka när det gäller klädsel på utomhuspass.

Ses i parken i höst

Lager på Lager kläder

Hösttermin med MammaFit – ny park

2017-06-19 13.50.40 Hösten närmar sig och MammaFit gruppträningen drar igång vecka 35. Nytt för i år är att vi erbjuder träning i Hagaparken men de andra parkerna finns så klart med även i höst. Alltså, träning i 5 olika parker, totalt 11 pass i veckan, som är anpassade för nyblivna mammor. Anmäl dig redan nu och se framemot härliga höstdagar ute i naturen med många nya träningskompisar.