Sommarspecial: Träning- och/eller kostrådgivning online

Favorit i repris- nu med ännu mer gediget innehåll 

Sommaren är här, sommarlovet närmar sig med stormsteg och där med vårt populära sommarprogram som gjorde succé förra sommaren. Tillsammans med Jessica och Maria på Fortasana erbjuder vi nu två olika sommarprogram för dig som vill verkligen se till att komma i gång eller behålla goda träningsvanor i sommar. Vi jobbar on-line i gratisprogrammet/appen Slack med veckovisa utmaningar eller program och du är med i en grupp där du både kan peppa och få inspiration av de andra medlemmarna. Välja att träna med oss i sommar, att förbättra dina kostvanor eller varför inte kombinera båda!  

Träning - och tillbehör

Träningen är anpassad så att du kan träna hemma och utomhus, du behöver inte ha tillgång till ett gym, och du kan även engagera resten av familjen och dina vänner. Du kan vara med oavsett om du är nybörjare eller van att träna och du får tips om alltifrån uppvärmning, löpskolning, teknik och hur du kan stegra övningar i takt med att du blir starkare.
 • Start: 25 juni 2018
 • Tid: 2 månader
 • Anmälan: senast 20/6, anmälan är bindande
 • Platser: minst 5 deltagare
 • Vad ingår: boken Frisk utan flum, träningsklockan Garmin Forerunner 35, två Forerunner® 35 8stycken träningsgummiband och möjlighet att kommunicera privat och i grupp
 • Ledare: Jessica Norrbom och Linda Guttormsdottir, läs mer om Jessica och om Linda
 • Pris: 2900 kr inkl moms
 • Betalning: faktura skickas med e-post
 • Mer info och anmälan: klicka här

Kost

Kostrådgivning som passar alla oavsett om målet är att gå ner i vikt, gå upp i vikt, öka kunskapen om mat och näringsämnen, öka chanserna till långvarigt god hälsa eller förbättra träningsresultaten. Efter de två månaderna kommer du att ha fått ökad kunskap om hur kroppen fungerar, vad som ger energi och hur mycket vi behöver av olika näringsämnen, vitaminer och mineraler.
 • Start: 25 juni 2018
 • Längd: 2 månader
 • Betalning: faktura skickas med e-post
 • Anmälan: senast 20/6, anmälan är bindande
 • Platser: minst 5 deltagare
 • Vad ingår: boken Frisk utan flum, fri till gång till kostregistreringsprogrammet NutritionData (som även innehåller en stor receptsamling att tillgå om fantasin tryter) och möjlighet att kommunicera privat och i grupp
 • Pris: 2900 kr inkl moms
 • Ledare: Maria Ahlsén
 • Mer info och anmälan: klicka här

 

Kombinationsprogram

Var med i båda grupperna för endast 5000 kr (endast en bok ingår då). Mer info: klicka här

Din sjukgymnast mitt i centrum

Från och med nu jobbar Linda deltid som sjukgymnast på Adolf Fredriks Fysiocenter. mitt i smäten, på Drottninggatan 114. Linda har lång erfarenhet av träning och behandling och har de senaste åren haft stor fokus på kvinnors hälsa, speciellt på post partum träning och besvär. Om du är du i behov av konsultation, undersökning, rådgivning, behandling eller andra sjukgymnastiska ingrepp är du välkommen att boka in dig på tel: 08-30 04 02  På Adolf Fredriks Fysiocenter erbjuder vi: Primärvårdsrehabilitering: För patienter som kommer via vårdval Stockholms läns landsting. Högkostnadsskydd och frikort gäller. Privatvård /hälsa: För patienter som kommer för behandling eller träning via försäkringsbolag, företag eller betalar för tjänsterna privat. Läs mer om oss och det vi kan erbjuda här

Vårterminen drar igång vecka 15

Tro det eller ej, men våren är snart här och det är också vårterminen med MammaFit. I år erbjuder vi träning i två parker i Stockholm; Stora Skuggan och  Rålambshovsparken. Se fram emot ljuvliga dagar i parken med andra mammor och barn där du kommer mötas av glädje, gemenskap och oändlig träningsmotivation och inspiration. Signa upp dig strax i dag och säkra din plats.
Vill berätta att jag åkte öppet spår för några veckor sedan, bara ett år efter förlossningen!! Detta är tack vare att jag tränat med er under två terminer. Ni gör ett fantastiskt jobb och träningen var min räddning när jag var mammaledig. Tror faktiskt att jag hade blivit deprimerad om jag inte hade fått er stöttning och hjälp att kunna träna trots att bebisen skrek en massa. Så ett stort tack! Linnea MammaFit 2017

Wellnet

Wellnetlogga Från och med nu är vi anslutna till Wellnet för att du lätt ska kunna utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Vi jobbar på att registrera allt vårt utbud på portalen och hoppas bli klara med det under veckan.  

Älska vintern och fysisk utmaning!

Vinterträningen drar igång nästa vecka*

 2017-11-21 14.20.20

8 packade veckor av energifylld men samtidigt utmanande funktionell träning för dig som är nybliven mamma och längtar efter att komma ut och känna dig stark. 

Att ha tränat med er under hösten har varit något av det bästa med den här föräldraledigheten. Det har verkligen varit toppen med alla utepass som både hållt hög kvalitet och variation. Jag rekommenderar MammaFit till alla jag kan.
Maria, MammaFit mamma hösten 2017
*För att kunna erbjuda träning, både i Rålambshovsparken och i Stora Skuggan, behöver vi minst 10 anmälda i respektive park. Vi är bara ett fåtal anmälningar i från att vara i mål.
Vi ställer gärna upp och vi vet att de som är redan anmälda väntar ivriga på att dra i gång.
Vi behöver dig lika mycket som du behöver oss!  Anmäl dig och ring sedan kompisen, tjejerna i mammagruppen och / eller grannen och berätta att du ska komma i form på ett fantastiskt roligt sätt med bästa träningskompisarna - hurtiga tjejer som trivs bäst utomhus och älskar utmaningar.
Mer information angående tid och pris finns på anmälningsformuläret här nedan!
Ses i parken - Linda och Camilla

Höstlovsträning

Höstlovsträning🍁🍂
Många är bortresta eller hemma med stora syskon på höstlovet men ni som kan och vill träna på höstlovet är välkomna till Stora Skuggan och Rålis.
Det blir ingen träning i Traneberg eller Hagapraken under höstlovsveckan.
 
Plats och tid:
Stora Skuggan: måndag & onsdag kl 9.30
Rålis- tisdag & torsdag kl 9.30
 
Väl mött 
Linda och Camilla

Att klä sig för utomhusträning

Frisk luft och naturupplevelse i samband med träning är en oslagbar kombination som bidrar till allmänt välmående och minskar stress enligt flera forskningar.

Om du har bra kläder på dig som håller dig lagom varm och torr då fins det absolut inget hinder för att träna ute utan bara fördelar.

Här nedan hittar du vår sammanställning om hur du bör tänka när det gäller klädsel på utomhuspass.

Ses i parken i höst

Lager på Lager kläder