Inställd gruppträning vårtermin 2019

Det känns vemodigt och såklart jättetråkigt att meddela detta men tyvärr så kommer vi inte kunna erbjuda MammaFit gruppträning under vårtermin 2019, detta på grund av tränarnas ändrade förutsättningar. Camilla har numera fått en heltidstjänst och Linda pluggar vidare och jobbar på andra fronter, vilket gör att våra scheman inte har utrymme för MammaFit längre. Stort lycka till i träningen till er alla!!  Har du frågor eller funderingar är ni välkomna att maila oss och vi svarar så fort vi kan. Hälsningar Linda & Camilla

Du hinner med mer än hängmattan i sommar

Favorit i repris- nu fler valmöjligheter

Förra årets online sommarprogram blev riktigt uppskattad och vi märker stor efterfrågan även i år. Därför har vi nu, tillsammans med våra kära och kloka kollegor Jessica och Maria på Fortasana, tagit fram flera distansprodukter till sommaren. Nu kan du välja emellan fem olika paketlösningar! Årets Sommarspecial funkar för alla, när som helst, var som helst och oavsett om det är för att komma i gång med träningen, behålla goda vanor eller toppa träningen och prestera. Du kan vara med oavsett om du är nybörjare eller van att träna och du får tips om alltifrån uppvärmning, löpskolning, teknik och hur du kan stegra övningar i takt med att du blir starkare. Man hinner mer än att ligga i hängmattan under sommaren. Ladda ner gratisappen Slack på telefonen, plattan eller datorn och bli inbjuden till någon av våra sommargrupper. Vi jobbar med kost, träning eller en kombination under två månader med start den 25 juni. Klicka här för att se alla produkter och anmäl dig senast den 20 juni. Signa upp dig nu och börja se framemot en riktigt frisk och aktiv sommar, med oss -på distans. Sommar hälsningar Linda och Camilla 

Din sjukgymnast mitt i centrum

Från och med nu jobbar Linda deltid som sjukgymnast på Adolf Fredriks Fysiocenter. mitt i smäten, på Drottninggatan 114. Linda har lång erfarenhet av träning och behandling och har de senaste åren haft stor fokus på kvinnors hälsa, speciellt på post partum träning och besvär. Om du är du i behov av konsultation, undersökning, rådgivning, behandling eller andra sjukgymnastiska ingrepp är du välkommen att boka in dig på tel: 08-30 04 02  På Adolf Fredriks Fysiocenter erbjuder vi: Primärvårdsrehabilitering: För patienter som kommer via vårdval Stockholms läns landsting. Högkostnadsskydd och frikort gäller. Privatvård /hälsa: För patienter som kommer för behandling eller träning via försäkringsbolag, företag eller betalar för tjänsterna privat. Läs mer om oss och det vi kan erbjuda här

Vårterminen drar igång vecka 15

Tro det eller ej, men våren är snart här och det är också vårterminen med MammaFit. I år erbjuder vi träning i två parker i Stockholm; Stora Skuggan och  Rålambshovsparken. Se fram emot ljuvliga dagar i parken med andra mammor och barn där du kommer mötas av glädje, gemenskap och oändlig träningsmotivation och inspiration. Signa upp dig strax i dag och säkra din plats.
Vill berätta att jag åkte öppet spår för några veckor sedan, bara ett år efter förlossningen!! Detta är tack vare att jag tränat med er under två terminer. Ni gör ett fantastiskt jobb och träningen var min räddning när jag var mammaledig. Tror faktiskt att jag hade blivit deprimerad om jag inte hade fått er stöttning och hjälp att kunna träna trots att bebisen skrek en massa. Så ett stort tack! Linnea MammaFit 2017

Wellnet

Wellnetlogga Från och med nu är vi anslutna till Wellnet för att du lätt ska kunna utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Vi jobbar på att registrera allt vårt utbud på portalen och hoppas bli klara med det under veckan.  

Älska vintern och fysisk utmaning!

Vinterträningen drar igång nästa vecka*

 2017-11-21 14.20.20

8 packade veckor av energifylld men samtidigt utmanande funktionell träning för dig som är nybliven mamma och längtar efter att komma ut och känna dig stark. 

Att ha tränat med er under hösten har varit något av det bästa med den här föräldraledigheten. Det har verkligen varit toppen med alla utepass som både hållt hög kvalitet och variation. Jag rekommenderar MammaFit till alla jag kan.
Maria, MammaFit mamma hösten 2017
*För att kunna erbjuda träning, både i Rålambshovsparken och i Stora Skuggan, behöver vi minst 10 anmälda i respektive park. Vi är bara ett fåtal anmälningar i från att vara i mål.
Vi ställer gärna upp och vi vet att de som är redan anmälda väntar ivriga på att dra i gång.
Vi behöver dig lika mycket som du behöver oss!  Anmäl dig och ring sedan kompisen, tjejerna i mammagruppen och / eller grannen och berätta att du ska komma i form på ett fantastiskt roligt sätt med bästa träningskompisarna - hurtiga tjejer som trivs bäst utomhus och älskar utmaningar.
Mer information angående tid och pris finns på anmälningsformuläret här nedan!
Ses i parken - Linda och Camilla

Höstlovsträning

Höstlovsträning??
Många är bortresta eller hemma med stora syskon på höstlovet men ni som kan och vill träna på höstlovet är välkomna till Stora Skuggan och Rålis.
Det blir ingen träning i Traneberg eller Hagapraken under höstlovsveckan.
 
Plats och tid:
Stora Skuggan: måndag & onsdag kl 9.30
Rålis- tisdag & torsdag kl 9.30
 
Väl mött 
Linda och Camilla