Vårterminen drar igång vecka 15

Tro det eller ej, men våren är snart här och det är också vårterminen med MammaFit.

I år erbjuder vi träning i två parker i Stockholm; Stora Skuggan och  Rålambshovsparken.

Se fram emot ljuvliga dagar i parken med andra mammor och barn där du kommer mötas av glädje, gemenskap och oändlig träningsmotivation och inspiration.

Signa upp dig strax i dag och säkra din plats.

Vill berätta att jag åkte öppet spår för några veckor sedan, bara ett år efter förlossningen!! Detta är tack vare att jag tränat med er under två terminer. Ni gör ett fantastiskt jobb och träningen var min räddning när jag var mammaledig. Tror faktiskt att jag hade blivit deprimerad om jag inte hade fått er stöttning och hjälp att kunna träna trots att bebisen skrek en massa. Så ett stort tack!

Linnea MammaFit 2017

Träningshelg på Isaberg 20-22 april<< >>Din sjukgymnast mitt i centrum

Leave a Reply

Your email address will not be published.