Älska vintern och fysisk utmaning!

Vinterträningen drar igång nästa vecka*

 2017-11-21 14.20.20

8 packade veckor av energifylld men samtidigt utmanande funktionell träning för dig som är nybliven mamma och längtar efter att komma ut och känna dig stark. 

Att ha tränat med er under hösten har varit något av det bästa med den här föräldraledigheten. Det har verkligen varit toppen med alla utepass som både hållt hög kvalitet och variation. Jag rekommenderar MammaFit till alla jag kan.
Maria, MammaFit mamma hösten 2017
*För att kunna erbjuda träning, både i Rålambshovsparken och i Stora Skuggan, behöver vi minst 10 anmälda i respektive park. Vi är bara ett fåtal anmälningar i från att vara i mål.
Vi ställer gärna upp och vi vet att de som är redan anmälda väntar ivriga på att dra i gång.
Vi behöver dig lika mycket som du behöver oss!  Anmäl dig och ring sedan kompisen, tjejerna i mammagruppen och / eller grannen och berätta att du ska komma i form på ett fantastiskt roligt sätt med bästa träningskompisarna – hurtiga tjejer som trivs bäst utomhus och älskar utmaningar.
Mer information angående tid och pris finns på anmälningsformuläret här nedan!
Ses i parken – Linda och Camilla

Gott nytt år önskar MammaFit<< >>Wellnet

Has one comment to “Älska vintern och fysisk utmaning!”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Cecilia anghus - January 19, 2018 Reply

    Älskade kära Linda! Jag anmäler mig till rålis men kommer gärna till skuggan också, nu maxar jag innan jobbet!!!! Och jag köper gärna terminskort om det går så jag kan fortsätta på onsfagkvällarna. Annats klippkort 10 ggr:-) stör kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.