Kvällsträning i Rålis

2013-05-14 10.21.48För er som har börjat jobba och har där för inte längre möjlighet att delta i MammaFit träningen kommer jag, från och med torsdagen den 20 mars att erbjuda kvällsträning i Rålis kl 18.00.

Upplägget påminner om MammaFit träningen men vi kommer ta träningen till en annan nivå, med mer avancerade funktionella styrkeövningar och mer fokus på löpning. Dess utom lämnar vi barnen hemma så att vi kan fokusera 100% på träningen.

Ett perfekt tillfälle för att hålla uppe motivationen, bli inspirerad och öka kvaliten i din träning. Att träna i grupp får oss alla att prestera litet extra och det kan behövas i bland, typ en gång i veckan!

Vid intresse och mer information, vänligen maila: mammafit@mammafit.se

Släpp loss- kom ut och träna du också! Vårtermin startar 31 mars.<< >>Vårtermin i full rulle- du är välkommen med du också

Leave a Reply

Your email address will not be published.